Zowel voor organisaties als ook particulieren begeleiden wij het ontwerp- en bouwproces tot en met de oplevering/in gebruik name.

Vindt u als opdrachtgever het lastig om een bouwproject te starten, of om de juiste keuzes te maken. Heeft u geen enkele ervaring met de aannemers wereld? Kies dan voor onze bouwbegeleiding voor een eerlijk en deskundig advies.

Wij coördineren bouwwerkzaamheden voor opdrachtgevers, aannemers en ZZP’ers. Uiteraard maken we ook kostenramingen en calculaties.
Wij zorgen er samen voor dat uw project zo goed en efficiënt mogelijk wordt gerealiseerd.

Een bouwbegeleider zorgt er voor dat het gehele proces zo soepel mogelijk verloopt. Ook zal er in het voorbereidingstraject altijd gezocht worden  naar alternatieve oplossingen en toepassingen van alternatieve materialen en uitvoering methodieken. Wij nemen de communicatie met alle betrokken partijen op ons. We sturen de partijen aan en controleren die ook. De planning wordt gecontroleerd en uiteraard wordt er in overleg met u een planning opgezet van de te houden bouwvergaderingen.

Onze kracht zit in onze jarenlange ervaring en in de veelzijdigheid. We nemen u veel zorgen uit handen en begeleiden  het gehele bouw traject. Dit voorkomt dat u als opdrachtgever voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met u mee.

Spreekt deze aanpak u aan, nodig ons dan uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we de verschillende mogelijkheden van het begeleidingsproces kunnen toelichten.

Of laat uw telefoonnummer achter, dan neem ik op korte termijn contact met u op en kunnen we een afspraak plannen.

Graag brengen wij vrijblijvend een offerte uit voor het leveren van onze diensten.